Materialize this | Personalized Singapore Apartment

Vievva Designers completed a stylish apartment in Singapore for a young couple drawn toward raw materials and finishes. The interior design is enriched by colorful additions and the owners’ collection of industrial artifacts. The living room captures attention thanks to a large cement wall that visually defines the interior. The customized display niches for the owners’ collection of art contribute to the unique identity of the apartment. Sliding glass doors were installed to turn an existing bedroom into a study that also serves as a guest room. What do you find most captivating about this Singapore apartment? 

modern-home-51Wallpaper by Elítis and wooden shades you can find here

modern-home-92
modern-home-191
“The process started by removing parts of the walls in the kitchen and a bedroom, creating a greater sense of space thereafter,” the designers explain. “The open kitchen now sports a casual dining nook and plenty of concealed storage.

modern-home-42 modern-home-72 modern-home-82 modern-home-101 modern-home-110 modern-home-112

Blue Moroccan tiles add a nice dash of color on the walls. The original floor was overlaid with timber-grain tiles to bring some warmth into the monochromatic gray/black scheme.”

modern-home-122 modern-home-132

modern-home-191 modern-home-181 modern-home-171 modern-home-161 modern-home-152 modern-home-142Find similar materials used and bathroom features at Material

 

Source: freshome

 1,126 total views,  2 views today

Prev PostBoutique Hotel in Santorini
Next Post7heaven Inspiration | ‘Non-Kitchen’ Kitchen